اگر دنبال این هستید که بدانید هزینه و حق الزحمه وکیل مالیاتی چقدر است و چگونه محاسبه می شود این نوشته برای همین منظور نوشته شده است.
همچنین با خواندن این مقاله ، علاوه بر هزینه وکالت مالیاتی با سایر شرایط و فاکتورهای موثر بر قیمت و هزینه یک وکیل و مشاور مالیاتی نیز اشنا خواهید شد.
سوالاتی که در این زمینه باید جواب آنها را دانست:
هزینه یک وکیل مالیاتی برای هر پرونده با توجه به کمیت ، و کیفیت و پیچیدگی های کار متفاوت می باشد که میتوان با انجام یک جلسه مشاوره رایگان با ما از هزینه تقریبی آن مطلع شد.
که در این خصوص باید عرض کرد زمانی که پرونده مالیاتی مودی با راهنمایی تیم مالیاتی و با توجه به روابط اثر بخش مشاورین مربوطه به سرانجام برسد و مالیات پرداختی به میزان
قابل توجهی کاهش یابد قطعا مودی به این نتیجه خواهد رسید که صرف اندک هزینه ایی در این خصوص چقدر به او کمک نموده است و سپردن پرونده به تیم مالیاتی تا چه اندازه برای او به صرفه بوده
عوامل محیطی و درونی از وکیل تا نوع پرونده بر این هزینه ها تاثیر گذارند. بر فرض اگر بنابر پیچیدگی های یک پرونده وکیل مجبور شود به شهرهای دیگر برای وکالت پرونده برود هزینه های سفر به هزینه وکیل اضافه می شود.
سابقه و کیفیت کار وکیل هم بر تعیین نرخ وکلا تاثیر گذارند. حتی شهرت یک وکیل ممکن است بر افزایش حقوق او موثر باشد.
همانطور که در بالا گفته شد ، این عرف در شهرها و در پرونده های مختلف باهم متفاوت خواهد . در بعضی شهرها برای یک پرونده ساده مالیاتی شاید از شما حدود 10 درصد از میزان خواسته شده می باشد که بسته به میزان آن ، هرچقدر مبلغ خواسته بیشتر شود درصد حق الوکاله کمتر می شود و ممکن است در برخی پرونده ها به 3 یا 4 در صد هم برسد.
در دعاوی خانوادگی یا دادگاه خانواده نیز در مباحث مالی همچون مهریه حق الوکاله معمولا تابع تعرفه قانونی و در سایر موارد همچون طلاق تابع عرف می باشد.
در بیشتر موارد حق الوکاله بر اساس عرف و توافق طرفین تعیین می شود . نحوه پرداخت حق الوکاله نیز قابل توافق است و معمولا بخشی از آن در ابتدا و بخشی در انتها پرداخت می شود.
مقاله ای که مطالعه کردید از دسته مقالات آموزشی مشاور مالیاتی وبلاگ خلیلیان می باشد . اگر نیازمند وکیل مالیاتی هستید با شرکت در تماس باشید.
2 Comments
سلام. شما وکالت در امور اداری سازمان مالیاتی رو هم قبول میکنید ؟
بله . کار ما دقیقا همینه