مشاوره بهزیستی برای طلاق توافقی : وکیل خلیلیان ، راهنما و مشاور شما در زمینه وکیل طلاق در تهران و سایر شهرستانها می باشد. در ادامه به معرفی مراکز مشاوره بهزیستی می پردازیم :
همانگونع که در دیگر بخش های سایت عنوان نمودیم از ابتدای آذر ماه سال ۹۷ جهت انجام طلاق توافقی زوجین باید در سامانه( تصمیم ) ثبت نام و جهت انجلم مشاوره به مراکز مشاوره بهزیستی مراجعه کنند که آدرس این مراکز به شرح ذیل است :
۱ .مرکز غربالگری بهزیستی شهدای دولت آباد (بخشهای آفتاب، کهریزک و فشافویه) شهر ری – دولت آباد – نرسیده به فلکه سوم – خ شهید مشمول (بهمن سابق) – اورژانس اجتماعی بهزیستی/فارس
هر کدام از ذی نفعان و ورثه می توانند با مراجعه به مرجع صادر کننده گواهی درخواست کپی برابر اصل کنند.
سلام ما تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم و مشاوره رفتیم و مشاور نظرش هم طلاق هست آیا تو دادگاه هم باز هم مشاوره داریم و چقدر طول می کشه رای صادر بشه آیا قاضی میتونه جلوی طلاق رو بگیره ممنون از شما در مراحل طلاق و دادگاه مشاوره خانواده وجود دارد و ربطی به مشاوره های قبل از طلاق که خودتون رفتید ندارد . در صورتی که طلاق شما توافقی باشد بسته به شهری که در آن زندگی می کنید از یک ماه تا سه ماه مراحل دادرسی طول خواهد کشید . در صورتی که طلاق توافقی نباشد و به صورت یک طرفه باشد می تواند بیشتر از 3 الی 6 ماه طول بکشد .
جهت انجام مراحل کار حتماً لازم نیست در مراکز استان اقدام بکنید و در شهرستان محل زندگیتون هم میشه اقدامات لازم رو انجام بدید . برای ثبت نام در سامانه هم می تونید در استان خودتون ثبت نام بکنید ولی اگر محل ثبت ازدواجتون شهرستان محل زندگی همسرتون باشه ، در نهایت برای مراحل قضایی باید به شهر محل سکونت همسرتون برید و ادامه مراحل رو سپری کنید . لازم به ذکر است خدمتتون عرض بکنم که مراکز غربالگری هنوز در تمام استان ها فعال نیست و روند دادخواست طلاق به صورت قبل و مراجعه و ارائه دادخواست به دفاتر الکترونیک قضایی و سپس مراجعه به دادگاه و … خواهد بود .
http://www.zaman.behzisti.net/ سایت سامانه نوبت دهی طلاق
بر طبق قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ انجام مشاوره اجباری شده است. اما رویه دادگاه های خانواده کشور یکسان نیست. در بعضی از شهر ها زوجین و یا وکلای آن ها به واحد مشاوره بهزیستی آن شهر ارجاع داده می شوند اما در تمام مجتمع های قضایی خانواده تهران، واحد مشاوره مستقر در همان مجتمع شده است و با معرفی شعبه رسیدگی کننده به طلاق توافقی، زوجین یا وکلای آن به واحد مشاوره مراجعه می کنند اما رویه شعبه های دادگاه خانواده متاسفانه در این خصوص یکسان نیست. با توضیح این که بعضی از شعب حضور زوجین را برای مشاوره الزامی می دانند، بعضی از شعب حضور یکی از زوجین را لااقل برای مشاوره ضروری می دانند و در نهایت بعضی شعب دادگاه خانواده هم انجام مشاوره بدون حضور زوجین و با وکیل را امکان پذیر می دانند.
مقاله ای که مطالعه کردید از دسته مقالات آموزشی طلاق توافقی وبلاگ خلیلیان می باشد . اگر نیازمندوکیل طلاق هستید با شرکت در تماس باشید.